søndag 27. desember 2009

Glade jul!,
















Lillejulaften ble fullført som vanlig med risgrøt og gløgg, pynting av juletre og grevinnen og hovmesteren. Snøen lavet ned på utsiden, så jeg og chris måtte stikke en tur ut midt på natten for å betrakte synet!
Julaften var helt perfekt. Mamma vekte oss med frokost på senga; kakao og julestrømpe. Siden bar det ut for å måke snø og hoppe med snowskate fra garasjetaket!
Vi dro til pappa på kvelden, og det ble et lystig lag, med juletregang, sang og spill. Og ikke minst julegaver! (Tusen takk for alt det fine jeg fikk)
1. juledag dro vi tilbake til mamma og spiste julelunsj. Etter det var jeg en tur ute på langrenn... måtte late som jeg var på polferd, for været var ganske rufsete! Senere på kvelden spiste vi Kveite og spilte spill, siden dro jeg og Chris på julejammen - vel og merke etter å ha ventet en og en halv time på en buss som aldri kom. Og det var et snøvær som man sjelden ser maken til!
Julejammen ble litt upersonlig i år, så jeg og Ann stakk opp på Maskinisten der vi møtte Inger og Camilla. Vi måtte løpe fra et par innpåslitne karer og dumpet først inn på feil nachspiel, der vi fikk oss hver vår øl, for så å stikke 2 min. senere. Kom på riktig sted og der ble det turn og pyramidebygging resten av natten.
2. juledag var det julelunsj og koldtbord hos Pappa, rødvin og akkkkevitt hører til. Møtte Inger senere på kvelden og ble på Masinisten til det stengte. Nach hos hippiesvenskene og afternach hos Lars Erik! Sitter hos mamma nå og føler meg ganske trøtt etter en deilig kalkunmiddag. I morgen er det hverdag og det årlig familieselskapet. (det kan bli interessant!)
Har lagt ut et lite utvalg med bilder i tilfeldig rekkefølge.....

søndag 20. desember 2009

Juleverksted i Villa Østre








Jeg følte meg nødt til å lage et lite innlegg på denne lørdagskvelden som var litt utenom det vanlige!
Det har vært tradisjon i noen år nå at broren min inviterer til juleverksted med risgrøt, gløgg, pepperkaker og gode venner, også i år! Hans Erling hadde ved et uhell fått gløggen til å koke littegrann, så vi fikk ikke gleden av alkoholen i den. To av jentene jukset seg til mandelen i grøten, da de så den igjennom bunnen på plasttallerkenen. Chris laget kransekake på øyemål - som vist på bildene..... trenger vel ikke å gi den ytterligere kommentarer! Andre laget dorullnisser og julelenker. Pepperkaker og marsipanfigurer ble produsert på løpende bånd, mens enklelte fant seg et instrument å spille på. Plutselig ble det linet opp et lite kor rundt pianoet, og man kunne høre "vakker" julemusikk. Jeg personlig snek litt på trommesettet innimellom pannebåndheklinga. Guro (læreren) satte i gang et lite skuespill der hver av oss fikk ulike roller. Jeg fikk rollen som jungeltromme, og dermed produserte jeg så mye lyd at jeg ikke fikk med meg innholdet i stykket.... men morsomt var det i allefall!
Senere utpå kvelden forlot vi Villa Østre til fordel for Maskinistenes hus i Tønsberg. Der okkuperte vi dansegulvet og der ender visa!

lørdag 19. desember 2009

Årets førjulsgave!




I går var jeg på Røa og Uhrwedersport og hentet de nye brettene mine!
Prior Amf rocker 156 og 153
SWEET - gleder meg skikkelig til å prøve de!
Var innom seasport en tur etterpå og kjøpte Gnu bindinger. de har et system der man vipper ut highbacken for å ta de av og på. Jeg valgte de fordi de er stive, noe som er gunstig hvis man liker høy fart! (og det liker jeg) og jeg ser for meg at det er raskere å få de av seg dersom man skulle bli tatt i skred.
Måtte pose litt foran speilet med både brett og bindinger :)

mandag 14. desember 2009

Back in the valley for some pow!










Da familien Jonnson skulle velge seg hytte i Hemsedal tenkte de: Vi tar den hytta som ligger helt øverst. Det er deilig med en liten spasertur opp. Ja, sånn startet altså det hele. Vi kom opp i mørket, parkerte bilen og så var det bare å spenne på seg ski og truger for en halvtimes, stormfull måneskinnstur (uten måneskinn) opp til hytta. Til venstre for Harahorn, langt inne i Grønndalen.
Hytta var jo for øvrig usedvanlig trivelig, og vi fant oss fort tilrette!
Heidi "skravla går i ett" Neerby vekket meg klokken 7 på lørdag og vi spiste oss stappmette på laks, eggerøre og mursteinbrød. Spente på oss truger og ski igjen for en liten morgentur ned til bilen. Det hadde snødd endel i løpet av natten, så det lovet bra for en konge dag i bakken. Vi gledet oss vilt til gummiskogen og blåparken!
Martine, Terje, Christoffer og "paret" ønsket å sove en time lenger, så vi lot de være i fred.
Heidi og jeg er blitt ganske synkroniserte når det gjelder sultfølelse, så vi kjørte i mange, mange timer før det ble lunsj. Det var utrolig gøy. blåparken var imidertid okkupert av en haug med kids som kjørte konkis - men det var superfett å kjøre tottenskogen og gummi`n.
Siden det var Demo-helg og en god del nysnø, betydde det og endel kjentfolk, som iherdig prøvde å få oss med ut på kvelden.... Vi hadde sååå lyst, men for det første hadde det vært rimelig stress å gå på bakglatte langrennski, oppover, en halv time midt på natten og for det andre hadde jeg litt skolearbeid å gjøre. Så det ble hyttekos denne kvelden, og takknemlig var jeg for det. Resten av gjengen på hytta tok badstue og snøbad, mens jeg gjorde unna litt skolearbeid. Vi spiste en bedre middag, tyllet i oss et glass vin hver, før alle var så trøtte at de hoppet i seng. ALLE var trøtte unntatt meg. Hvorfor er jeg aldri trøtt når jeg skal være trøtt, og alltid trøtt når jeg ikke skal være trøtt??? Tar gjerne imot forslag...
Heidi vekket meg tidlig dagen etter og... men det tok litt tid før vi kom oss i bakken, for vi måtte rydde ut og pakke sammen. Det ble en litt krevende langrennstur ned igjen, med bag på ryggen og vekslende snøforhold. JA, gikk på trynet et par ganger!
Allikevel var det ikke mange da vi kom til skianlegget, så vi fikk to gode turer i gummi`n - tilogmed Martine med dårlige knær kunne ikke dy seg. :) (hun holdt seg imidlertid vekk fra klippehoppinga)



Takker for en super helg, det gir god motivasjon for en stakkars, stresset student!

tirsdag 8. desember 2009

Kontaktannonse!

Jeg synes det er flott å kunne bruke bloggen min til flere ting. Fikk nylig tilsendt en kontaktannonse fra en venninne som jeg skal dele med dere her!


NAvn: anonymt
25 år
bor hjemme
har egen bil, kjøpt og betalt med egne penger
blondt nybleika hår
blå øyne
sta og jævlig
vasker sjeldent opp etter seg
kjører traktor
liker ikke å pynte seg
har besøk av all søppla i hønefoss.no
bergens besøk i dag
han ville ha fyr til jointen sin
Han var kastet ut hjemmefra
kastet ut fra toget til bergen (havna ergo på hønefoss)
og havna på glattcelle på hønefoss politistasjon
gikk ikke på skole og han
gikk aldri!!!
Hva er det med meg som gjør at absoulutt ALLE narkiser og denne verdens UTSKUDD kommer innom meg og skal lesse av seg all den driten de sitter med ha ha ha djese!!!! Er det ikke den ene narkisen så er det den andre eller alkis!!!



Dersom noen skulle være interessert, ta kontakt med meg og jeg skal arrangere en god gammaldags blinddate! kan love en opplevelse for livet!

Mail til: lottehag@gmail.com

mandag 7. desember 2009

Ønskeliste til jul!

-Et kamera som tar bilder det går an å se på

-Terapi master/slynger, sånn at nakken min kan fungere normalt igjen

-Ting man kan balansere på

-Ullsokker som er like

-Vannpipe fra Egypt (den var tilsiktet min far)

-Trommesett (anbefaler digitalt, siden det bråker mindre med headset)

-Gitar med mer enn en streng

-Notatblokker med linjer (da de kun har rutebøker i chamonix)

-Shampo med antifloker/tugger som man sier på vestlandet

-Isøks, så jeg slipper å falle ned i bresprekker

-Nye klatresko (den ene må være i to nr større enn den andre)

-Headset (til trommesettet)

-Bil med plass til meg og mitt og gjerne med forhåndsbetalt veiavgift og forsikring!

-Donald pocket og annet intelektuelt lesestoff

-Tøffe tøfler (Ikke dyr)

-Joggebukse med antiklaustrofobisk følelse

-Udo`choice tilsendt i posten hver mnd.

-Et lite gårdsbruk på Voss med geiter, firkantet trampoline, buldrevegg og miniramp i låven (er det for mye å ønske seg?)

-Franskkurs

-En sang (oppfordring til chris)

-Bok om hvordan man dyrker egne urter

-fine bilder som kan dekke over den mindre fine svanebården på rommet mitt!

Ellers ønsker jeg meg at alle sammen i hele verden får en fin jul. (buddiser og hinduer og) Jeg har endelig fått ønsket mitt om kalkun på julaften oppfylt i år og det gleder jeg meg veldig til!